17-06-2020 Update Corona virus

Contikiholland neemt vandaag deel aan de actie Honk4Hope op woensdag 17 juni in Den Haag. Deze actie is ten behoeve van extra financiële steun en een gelijke behandeling van de touringcarbranche. De touringcars staan stil in Nederland en Europa…

Om duidelijk te maken dat we steun hard nodig hebben om ook ná de corona-crisis nog een onmisbare schakel in de mobiliteit van Nederland te zijn, voeren wij vandaag op publieksvriendelijke wijze actie in Den Haag.

Veiligheid en gezondheid staan altijd voorop. Met onze richtlijn, die werd aangeboden aan het ministerie, het veiligheidsberaad en de politie, voldoen we aan alle eisen. Op de valreep bleek dat de touringcarbranche alle maatregelen strikter moet volgen dan het openbaar vervoer en de luchtvaart.

Daarom voeren wij vandaag op een publieksvriendelijke wijze actie. Met een colonne van touringcars maken we een rit door Den Haag. Daarna volgt een manifestatie op het Malieveld waarbij de busondernemers een manifest aanbieden aan de staatssecretaris van EZK en een vertegenwoordiger van de Vaste Kamercommissie van I&W. Deze actie van de busondernemers maakt deel uit van de internationale actie Honk4Hope.

 

About the Author