In de ochtend vertrekken we vanaf uw opstapplaats.

U komt aan bij de Orchideeënhoeve, waar u wordt ontvangen met twee kopjes koffie/thee met vers gebak van de warme bakker. Vervolgens brengt u een bezoek aan de tuinen, waaronder de orchideeëntuin, de vlindertuin en de ‘zwevende’ bloementuin. U krijgt een rondleiding met gids. Na uw bezoek aan de tuinen bent u van harte welkom in het sfeervolle serrerestaurant waar een goed verzorgde broodmaaltijd voor u klaarstaat. Bij vertrek ontvangt u een orchidee in cadeauverpakking.

Na de broodmaaltijd gaan we naar Ossenzijl, waar u een prachtige en unieke rondvaart gaat maken. Eerst krijgt u de mogelijkheid een bezoek te brengen aan het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer. Als iedereen er klaar voor is stapt u aan boord van de ‘Sylvia’. Deze speciaal gebouwde rondvaartboot komt op plaatsen waar soortgelijke of grotere rondvaartboten niet mogen of kunnen komen en vaart dwars door de rietlanden, hooilanden en moerasbossen van de Weerribben. De kapitein vertelt u op humoristische en eigenwijze interessante feitjes over dit mooie gebied. Aan boord geniet u van twee keer koffie/thee met boerencake.

Na de rondvaart vertrekken we met de bus naar Biddinghuizen.

Op een prachtige locatie aan het Veluwemeer sluiten we deze gezellige dag af met een 3-gangen diner.

Prijs op aanvraag.

Heeft u interesse dan stellen wij persoonlijk contact bijzonder op prijs, een telefoontje is altijd welkom. Wilt u liever per email contact, klik dan op contact of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen