Onze organisatie is reeds in 1872 gestart door de familie Vermaat met boot en paard. In de opvolgende jaren is het bedrijf gegroeid en richtte zich steeds meer op groepsvervoer en lijndiensten in de regio.  In 2003 is het toenmalige Vermaat’s Autobedrijf/Europa Express, dat gevestigd was in Hellevoetsluis, verder gegaan onder de naam Atlas Reizen b.v. met als handelsnaam Contikiholland.

In dat jaar zijn wij als Atlas Reizen B.V. ook onderdeel geworden van de Travelcorporation . Deze organisatie met ruim 40 unieke reismerken over de hele wereld heeft naast unieke reisbelevingen en servicegerichtheid, de zorg voor onze planeet en duurzaamheid hoog in het vaandel staan wat mede tot uiting komt in The Treadright Foundation.

In 2005 is Contikiholland verhuisd van Hellevoetsluis naar Stellendam, waar het momenteel is gevestigd in een prachtig pand op industrieterrein Korteweg.

Met circa 80 moderne en schone touringcars biedt Contikiholland een breed scala aan diensten op het gebied van groepsvervoer zoals transfers, rondritten op eigen terrein, personeelsvervoer, schoolreizen en compleet verzorgde dagtochten en meerdaagse-reizen in Nederland en buitenland. Wij bieden daarbij een uitstekende prijs-/ kwaliteitverhouding. In samenwerking met onze partners en lokale agenten kunnen wij in geheel Europa hotels, activiteiten en tickets voor toeristische attracties aanbieden.

Ons touringcarbedrijf rijdt voor diverse internationale touroperators en wij zijn “hofleverancier” van de reisorganisatie Contiki .

Al onze touringcars zijn voorzien van onder andere: airconditioning, toilet, koelkast, verstelbare stoelen, DVD installatie, USB/HDMI/AUX/VGA aansluitingen en een grote bagageruimte. Ook beschikken de touringcars over een 220 V stopcontacten waar u uw telefoon, tablet of camera kunt opladen. Wilt u frisdrank, bier of wijn of wat eten aan boord? Een drankenpakket of lunchpakket op maat behoort ook tot de mogelijkheden. 

Wij zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. Dit betekent dat onze kwaliteitsnormen en procedures gecontroleerd worden door een onafhankelijk instantie en daardoor gewaarborgd zijn.

Contikiholland betekent een betrouwbare, veilige en milieubewuste keuze!