14-04-2020 update

Dat we ons in een lastige periode bevinden is duidelijk. Het Corona-virus houdt de hele wereld in zijn greep en onze touringcarbranche wordt daardoor hard geraakt.

Naar aanleiding van de maatregelen die de overheid heeft moeten nemen om het Corona-virus te bestrijden hebben wij begrijpelijkerwijs veel wijzigingen en annuleringen binnen gekregen. Bij Contikiholland zetten wij zowel in goede als in deze moeilijke tijd graag een stapje meer en is uw zorg onze prioriteit

Zoals altijd stellen wij persoonlijk contact op prijs en kunt u bij ons terecht met al uw vragen en onzekerheden over de toekomst ten aanzien van het reizen per touringcar met uw groep. Wij denken graag met u mee en proberen passende oplossingen te vinden. Zo hebben wij tot op heden alle boekingen van onze klanten kosteloos kunnen annuleren en wijzigen en zullen dit waar mogelijk ook blijven doen.

We zijn ons er van bewust dat de wereld en onze touringcarbranche er na deze corona-crisis anders uit zullen zien. Achter de schermen wordt er daarom momenteel keihard gewerkt aan nieuwe en innoverende plannen en worden er voorbereidingen getroffen zodat we u, zodra het kan, weer veilig kunnen vervoeren met inachtneming van de vereiste maatregelen.

Contikiholland stelt zoals altijd alles in het werk de veiligheid en gezondheid van al onze passagiers en werknemers te waarborgen, zo ook in de komende periode en na deze crisis. Meer nieuws over onze plannen en maatregelen kunt u binnenkort terugvinden op onze website en tevens op onze sociale media kanalen.

We hopen u zo het vertrouwen te blijven geven.

 

About the Author